“Zoutkamp beleef(t) het!” geslaagd evenement

Geplaatst door 112kollum op 19 augustus 2012 in de categorie Evenementen

Zoutkamp – Zaterdag 18 augustus was in de haven van Zoutkamp het nautische evenement “Zoutkamp beleef(t) het”. In de haven waren diverse maritieme activiteiten te beleven, zo waren er onder de aanwezige schepen onder andere de garnalenkotters, een kokkelschip, scheermesschip, het museumschip ZK4, de garnalensloep ZK31, de brandweerboot van Zoutkamp en de KNRM Reddingsboot Palace Noordwijk

De garnalenkoningin bood garnalen aan ter promotie van de visserij, maar ook was er ter promotie van de visserij ook visroken, visbakken, garnalen pellen en koken, oesters proeven en zijn waren demonstraties van een garnalen pelmachine en het netten boeten (breien) Voor de kinderen was er een springkussen, schminken, klompbootjes wedstrijd en een verhalen vertelster.

Verder waren er diverse stands aanwezig waaronder de KNRM promotiestand, Hunzegat(watersport en scheepsartikelen), Bootverhuur Lauwerzijl, Schilderijen en snuisterijen, Water Events Lauwersoog, Zeepkettingen, CIV Lauwersoog (watersport) kleding Zeilmakerij Brouwers. Naast dit alles was er live muziek bij eeterij “De Deurenloods”. Zoutkamp kijkt terug op een geslaagd evenement.

Switch to our mobile site