Fietsster aangereden op hoek Tochmalaan – Tsjerk Hiddesstraat *update*

Geplaatst door 112kollum op 12 mei 2010 in de categorie Ongevallen

Kollum – Rond de klok van 15:43 uur heeft zich een aanrijding voorgedaan op het kruispunt van de Tochmalaan en de Tsjerk Hiddesstraat te Kollum.Een ambulance en een politieauto gingen met spoed naar de straat toe.
Ter plaatse troffen zij een mevrouw aan die aangereden bleek te zijn door een auto.

De mevrouw, 87 jaar en afkomstig uit Kollum, fietste op de Tochmalaan en zou linksaf, de Tsjerk Hiddesstraat, oversteken. Daar werd zij aangereden door een auto die ook op de Tochmalaan reed. Deze auto werd bestuurd door een 21 jarige vrouw uit Westergeest.

De toedracht van dit ongeval is bij de politie vooralsnog niet duidelijk.
De fietsster is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Dokkum overgebracht.

De politie heeft een aantal dingen genoteerd, en het wegdek schoongeveegd van scherpe stukjes glas/kunststof waarna zij weer met spoed naar een volgende melding gingen.

Politiebericht:
Een 87-jarige fietsster uit Kollum is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeval in haar woonplaats. Ze werd op de Tjerk Hiddestraat in Kollum aangereden door een 21-jarige bestuurster van een personenauto uit Westergeest.

De toedracht van het ongeval is bij de politie nog niet duidelijk. De fietsster werd met verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Dokkum vervoerd.

© Tekst en foto’s René van der Ploeg – 112kollum.nl
Politiebericht door: Politie Fryslân.

Switch to our mobile site